Omgeving

Elk seizoen is het genieten in het Recreatiegebied Rottemeren. De Rottemeren is een uitgestrekt gebied onder de rook van Rotterdam met allerlei mogelijkheden om te ontspannen. Zomers kunt u daar een roeibootje huren en genieten van de rust, flora en fauna. Schaatsen is hier ‘s winters een beleving met de tocht langs de molens.
Voor de fietsers en wandelaars zijn er prachtige fiets- en wandelpaden langs de Rotte en voor de sportieve gasten is er Outdoor Valley en golfbaan De Hooge Rotterdamsche in Bergschenhoek. Aan de overkant van de Rottemeren in Zevenhuizen ligt de roeibaan Willem-Alexanderbaan.

Voor een dag ontspanning gaat u naar Welnessresort Elysium gelegen op nog geen 5 autominuten afstand van Bed & Breakfast Bleiswijk waar u aan het eind van de dag overnacht.
Wat heerlijk eten betreft, heeft u het voor het uitkiezen met veel mogelijkheden in Rotterdam, Leiden, Den Haag of Delft. Rotterdam is zeker een bezoek waard met de Markthal of Laurenskerk, met de watertaxi naar Hotel New York voor een lunch en de dag afsluiten met een diner op de Kop van Zuid, een jong stadsdeel gelegen aan de Maas.
Wilt u dichter bij huis blijven dan is er op een paar minuten loopafstand, in het dorp het eetcafe Jofel, vooral in de zomer gezellig met zijn grote buitenterras waar je heerlijk kunt eten voor een nette prijs. De in het recreatiegebied gelegen Merenbos en ‘t Zeeltje zijn zeker de moeite waard voor een drankje of hapje eten.

foto 4

VNO NCW at De Rotterdam by Etienne Oldeman Photography-47webc