Omgeving

Elk seizoen is het genieten in het Recreatiegebied Rottemeren. De Rottemeren is een uitgestrekt gebied onder de rook van Rotterdam met allerlei mogelijkheden om te ontspannen. De B&B is een goede uitvalbasis voor wandel- en fietstochten langs de Rottemeren. U kunt bij ons e-bikes huren voor euro 20,00 per dag. Ook op het water is het goed vertoeven, bij Botenverhuur Van Vliet is een ruim aanbod van roei- en motorboten.

Voor de sportieve gasten is er Outdoor Valley en golfbaan De Hooge Rotterdamsche in Bergschenhoek. Aan de overkant van de Rottemeren in Zevenhuizen ligt de roeibaan Willem-Alexanderbaan.

Voor een dag ontspanning gaat u naar Welnessresort Elysium gelegen op nog geen 5 autominuten afstand van Bed & Breakfast Bleiswijk waar u aan het eind van de dag overnacht.

Wat heerlijk eten betreft, heeft u het voor het uitkiezen met veel mogelijkheden in Rotterdam, Leiden, Den Haag of Delft. Rotterdam is zeker een bezoek waard met de Markthal of Laurenskerk, met de watertaxi naar Hotel New York voor een lunch en de dag afsluiten met een diner op de Kop van Zuid, een jong stadsdeel gelegen aan de Maas.

Wilt u dichter bij huis blijven dan is er op een paar minuten loopafstand, in het dorp het eetcafe Jofel, vooral in de zomer gezellig met zijn grote buitenterras waar je heerlijk kunt eten. Of  Italiaans eten in het gezellige Restaurant Deliziosa. De in het recreatiegebied gelegen Merenbos en ‘t Zeeltje zijn zeker de moeite waard voor een drankje of hapje eten.